Обръщение от собственика - Валентин Маврев

Позовавайки се на 26 годишния си опит в бизнеса с пиана и рояли бих искал да Ви дам повече информация и да отговоря на някои въпроси, ако Ви предстои да купувате пиано или роял. Фирмата, която създадох МЕЛОДИЯ вече 26 години стои на пазара със сериозно име и доказано качество на инструментите, които предлагаме. Държа на името си и на това клиентите ми да бъдат информирани и доволни, както от пианото или рояла така и от обслужването във фирмата. За мен най-голямото признание е препоръката от клиент. Надявам се да Ви бъда полезен и ще се радвам на бъдете наши клиенти! Валентин Маврев - Основател и собственик на пиано салон Мелодия

Какво получават клиентите на пиано салон Мелодия?

Нашите клиенти получават: 1. Гаранция за качество на инструмента закупен от нас; 2. Гаранция за сигурна доставка; 3. Безплатна доставка до адрес за гр. София; /Качването и позиционирането на пианото или рояла да дома се заплаща допълнително/ ; 4. Безплатно първоначално акордиране; 5. Гаранционно и извън гаранционно обслужване; 6. Възможност за замяна с доплащане за друг инструмент в гаранционния срок.

Каква е гаранцията на инструментите закупени от пиано магазин Мелодия?

Гаранцията която даваме за всички закупени от нас НОВИ пиана и рояли е 5 години. За употребяваните пиана и рояли гаранцията е 2 години.

Предлага ли се доставка на пианата и роялите до дома?

Да, предлагаме доставка и качване на пианото или рояла да Вашия дом от доказани специалисти. Доставка в страната се заплаща допълнително. Качването на пианото или рояла до дома се заплаща от клиента като се калкулира цена за качване за всеки етаж. За актуална информация за цени на услугите, моля свържете се с нас.

Update cookies preferences