1998г. - Създаване на пиано салон "МЕЛОДИЯ"

photo

Пиано салон "МЕЛОДИЯ" е създаден през 1998 г.  от Валентин Маврев с идеята да предложи на българския пазар качествени пиана и рояли и компетентно и професионално обслужване. От тогава и до днес екипът на пиано салон Мелодия работи с голямо желание, упорит труд и уважение към клиентите. Тази политика на фирмата я извежда на водеща позиция и утвърждава като бзспорен лидер в търговията с пиана и рояли в България. "МЕЛОДИЯ" е марка, символ за качество и професионализъм.

Пиано салон "МЕЛОДИЯ" е единственият магазин в България, където винаги могат да бъдат намерени качествени пиана и рояли, както нови така и употребявани от най-реномирани световни марки в перфектно състояние.

Любезното и професионално обслужване от консултанти с висше музикално образование е една от запазените марки на фирмата.

Собствен магазин в центъра на София, склад за музикални инструменти и специално оборудване за транспорт и пренасяне на пиана и рояли са част от ресурсите на "МЕЛОДИЯ".

Дейността обхваща внос, износ, продажба, изкупуване, ремонт, гаранционно обслужване и транспорт на пиана и рояли на територията на цялата страна и Европа. "МЕЛОДИЯ" има 26 годишен опит в търговията с пиана и рояли както в страната така и в чужбина.

Важен етап от развитието на пиано саолн "МЕЛОДИЯ" е създаването на фирма ПРО МЮЗИК БЪЛГАРИЯ ЕООД през 2007г. с управител Ирена Якимова - Маврева насочена основно към външно търговската дейност с музикални иструменти конкретно внос и износ на нови пиана и рояли със страни като Германия, Чехия, Белгия, Гърция, Македония, Албания, Корея и др.

Официалното представителство и получаването на сертификат за ексклузивен дилър на едни от най-реномираните световни производители на пиана и рояли - С.BECHSTEIN, PETROF, SAUTER, SEILER, SAMICK и др. е важен етап и израз на признание и доверие за развитието на двете фирми.

Ежегодните срещи на дилърите на пиана и рояли на Световния Музикален панаир във Франкфурт са важна и необходима част  за подържане на добри бизнес взаимоотношния, както и за създаване на нови такива.

Подобряване качеството на работа, запознаване с новостите в музикалния бизнес и разширяване на сферта на дейност, както и навлизане на нови пазари винаги са били сред водещите насоки за развитие на двете фирми.

photo

Защо да изберете нас?

Защото сме:

  • коректни;
  • продаваме само проверени и качествени пиана и рояли - както нови, така и употребявани;
  • няма да Ви подведем за качеството на инструментите, които предлагаме, както и за страната производител;
  • ще бъдем любезни и ще отговоим на всички Ваши въпроси;
  • ще спазим уговорения срок за доставка;
  • ще продължим да се развиваме, защото нашите клиенти заслужават да получат най-качествените инструменти и най-добро обслужване;
  • защото от 26 години сме на пазара, доказахме се и продължаваме да бъдем безспорен лидер в търговията с пиана и рояли в България.
Update cookies preferences