Г-жа Юлия Ненова - Директор на НУМСИ "Панчо Владигеров" - гр.Бургас

Разгледах Ви страницата и много ми хареса. Имате много възможности, като дейност и услуги. Предлагате наистина разнообразни възможности за всички вкусове, нужди и предпочитания. Направи ми впечатление вноса на пиана и рояли – много е квалитетен! Задоволявате нужди от първа необходимост до висок професионализъм. Желая Ви успех! Юлия Ненова – Директор на НУМСИ - Национално училище за Музикално и Сценично изкуство „ Проф. Панчо Владигеров” – гр.Бургас 30.10.2008г.

Д-р Любомир Лагеман

Изказвам голяма си благодарност на екипа на музикален магазин Мелодия и особено на г-жа Якимова за голямата отзивчивост, точност и професионализъм при изпълнение на моята поръчка. Тя бе дадена от мен от чужбина , където живея от 30 години за жилището ми в родния Бургас. Пиaното, което получих - марка Zimmermann има пълно съответствие между цена и качество . Начинът на работа на музикалния салон, както и оборудването му напълно отговаря на западните европейски стандарти. Гордея се, че и в отечеството имаме такива достижения! С почит Д-р Любомир Лагеман

Джордж Борисов, Професор по музика, Ню Джърси, САЩ www.goldenkeyfestival.com

Чувствам се късметлия, че след много опити да намеря добро професионално пиано в България, реших да го купя от магазин "Мелодия" в София. Още от първата среща с търговеца в магазина съм се чувствал в честни, професионални и приятелски ръце. Г-жа Ирена Якимова, управителят на магазина, беше много загрижена за всяка стъпка от процеса на закупуване на пиано, започвайки от избора на марката пиано и организирането на посещението ми във фабриката "PETROF '" до безплатната настройка на пианото, което купих. Магазин "Мелодия" перфектно, безопасно, и много своевременно организира доставката на пиано от Храдец Кралове (Чехия) до апартамента ми в Банско (България). Много съм благодарен на управлението на магазина за висококачественото обслужване и цялостно разбиране на професионалните ми нужди. Благодарим ви! Наистина съм щастлив с новото си пиано, което купих чрез ръцете ви. www.goldenkeyfestival.com https://www.facebook.com/Golden.Key.Music.Festivals

Венелин Митов

Пиано салон Мелодия организира за мен покупката и доставката от чужбина на ново акустичо пиано с вградена функция за тихо свирене със слушалки. Бях приятно впечатлен, както от възможността да изпробвам няколко нови и използвани модели от най-висок клас, така и от прецизната информация, която ми помогна бързо да направя своя избор. Всичко мина в уречения срок и доставката на място мина благополучно. Благодаря от сърце на Мелодия за коректното отношение и разбира се за прекрасното пиано! С най-добри пожелания, Венелин 26.08.2022г.

Г-н Димитър Чиповски - Гранд хотел "Приморец" - гр.Бургас

За нас беше удоволствие да работим заедно и ще препоръчваме винаги услугите Ви с готовност. Благодаря за отзивчивостта, коректното отношение и търговския нюх! Високо оценяваме точното спазване на всички уговорени срокове и условия! Весели Празници и успешна следваща Година! Г-н Димитър Чиповски - Маркетинг и продажби - Гранд хотел ПРИМОРЕЦ - гр.Бургас. 20.12.2011г.

Г-жа Фани Куцарова - пианист и педагог, преподавател по пиано

С пиано салон „Мелодия” ни свързва дългогодишно сътрудничество. Винаги насочвам учениците си към тях, защото са единствените, които осигуряват качествени инструменти напълно съобразени с изискванията на клиента. Като допълнение получават прекрасно отношение и коректност. Желая от сърце още много успехи и благодаря, че Ви има. Фани Куцарова Пианист и педагог http://www.fannykoutzarova.com

Г-н Красимир Бюндер

Доволен съм много! Коректно бях обслужен, добри цени! Радваме се на много хубаво пиано с богат звук. Доволен съм, че открих в България, фирма, която да се отнася сериозно към бизнеса си и към клиентите си. Красимир Бюндер - 23.12.2009г.

Г-н Милен Джуров - студент в НМА "Панчо Владигеров"

Пиано салон ''Мелодия" не беше първият магазин, в който влязох когато имах нужда от пиано, но беше първият с безукорно обслужване. Посрещна ме прекрасен консултант и ме насочи към най-подходящия за мен инструмент. Не съм имал никакви проблеми с доставката и с акордирането. В бъдеще ще насочвам всички, които търсят такъв тип услуги, към тях, като знам, че ще останат напълно доволни. Освен това най-искрено желая на всички да могат да чуят музиката, която слушах там. 11.11.2010г.

Национална музикална академия "Проф.Панчо Владигеров" - гр. София

Наши клиенти.

Update cookies preferences